Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Man (65) overleden in ziekenhuis na schotwonde in buik, kwaad opzet uitgesloten

LebbekeDe lokale recherche van Buggenhout/Lebbeke voert een onderzoek naar een overlijden in Lebbeke. Een 65-jarige man werd vorige week vrijdag aangetroffen met een schotwonde in zijn woning in Lebbeke, en overleed in het ziekenhuis van Dendermonde diezelfde avond. 

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Bewoners Krekelhoek klagen onveiligheid door sluipverkeer en parkeerproblematiek aan: “Al jaren, maar het gaat alleen van kwaad naar erger”
  PREMIUM
  Grembergen

  Bewoners Krekelhoek klagen onveilig­heid door sluipver­keer en parkeerpro­ble­ma­tiek aan: “Al jaren, maar het gaat alleen van kwaad naar erger”

  Zes jaar geleden beloofde het stadsbestuur om de Krekelhoek om te vormen tot woonerf, maar het project is nog altijd niet uitgevoerd. De bewoners van het straatje in Grembergen trekken nu aan de alarmbel. “Want sindsdien zijn het sluipverkeer en de parkeerproblematiek alleen maar toegenomen. Door knips in de Bakkerstraat en de komst van padel”, klinkt het. “Moet er eerst een zwaar ongeval gebeuren voor de stad hier interesse toont?”
 3. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.