Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Man (36) overlijdt in politiecel: Comité P start onderzoek

Het comité P en het parket van Oost-Vlaanderen zijn een onderzoek gestart nadat afgelopen weekend een man van 36 het leven heeft gelaten in de politiecel in Dendermonde. Bronnen bevestigen dat een onderzoek wordt gevoerd, maar voorlopig zijn er geen aanwijzingen van politiegeweld.

9 reacties

 • Thais Smets

  3 jaar geleden
  Was een vriend met de hart op de juste plaats.... Was ni perfect ma dit klopt ook niet.... Hoop da we snel de waarheid zullen weten....
 • Michel Jacobs

  3 jaar geleden
  Mijnheer Govaert, uw conclusie klopt voor geen meter. Elke intoxicatie is een medisch probleem en moet medisch opgevolgd worden, of het nu drugs, alcohol of rattenvergif is.Zoals mevrouw Sellak terecht opmerkt: politiemensen zijn daar niet competent voor. Het ontbreken van een protocol anno 2019 dienaangaande is typisch voor al wat er misloopt in dit land. Vanwege een 'wijsneus' met 35 jaar ervaring.
 • Marc Statham

  3 jaar geleden
  Raar dat een 36 jarige zo maar plots doodvalt ?
 • Roland Govaert

  3 jaar geleden
  Agressieve man onder invloed van drugs overlijdt. Zoals gewoonlijk weten een heel deel wijsneuzen NADIEN wat er had moeten gebeuren. Ware hij niet gedrogeerd geweest dan leefde hij ‘misschien nog. Dat hij rust in vrede. Jammer maar niemand kon daar iets doen.
 • Saadia Sellak

  3 jaar geleden
  Er moet een duidelijk protocol opgesteld worden om mensen die DUIDELIJK onder invloed zijn van drugs, op een medisch verantwoorde manier in een cel onder te brengen waar ze geen verdere schade meer kunnen doen. Politie agenten zijn niet opgeleid om te oordelen of de persoon in levensgevaar is.