Stijn en Emmanuelle delen hun passie voor het zuiden voortaan met iedereen.
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn en Emmanuelle delen hun passie voor het zuiden voortaan met iedereen. © Geert De Rycke

Liefde voor het zuiden doet Emmanuelle en Stijn Belle Olio oprichten: “Beste van mediterraanse keuken aanbieden in huiselijke sfeer”

Denderbelle/LebbekeLebbeke heeft voortaan haar eigen speciaalzaak van zuiderse olijfolie en specerijen: Belle Olio in Denderbelle. Zo ver gaat de passie dat Emmanuelle Haffner (46) en Stijn Van Hauwermeiren (46) er zelfs hun woning voor ombouwden. “We willen de beste oliën, pasta’s, kruiden en wijnen uit het zuiden naar Belle brengen”, klinkt het.

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Hield vriendin (58) lichaam van Peter (64) twee dagen lang verborgen nadat ze hem om het leven bracht?: “Hadden al twee dagen niets meer van hem gehoord”
  PREMIUM
  Oudegem

  Hield vriendin (58) lichaam van Peter (64) twee dagen lang verborgen nadat ze hem om het leven bracht?: “Hadden al twee dagen niets meer van hem gehoord”

  Twee dagen lang wist M.D.L. (58) uit Oudegem stil te houden dat Peter De Bock (64) om het leven werd gebracht in zijn eigen woning. Het was de familie die uiteindelijk onraad had geroken omdat ze Peter niet meer konden bereiken, en zijn vriendin hen ook niet binnen liet in de woning. De politie viel zaterdagavond binnen en trof daar het lichaam van Peter aan, die duidelijk met geweld om het leven werd gebracht. “Dit heeft hij absoluut niet verdiend”, zegt zijn tante Monique.