Kevin Kabera en Derick Gyimah verwijten Bar Click'O racisme en kaarten dat openlijk aan op sociale media.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin Kabera en Derick Gyimah verwijten Bar Click'O racisme en kaarten dat openlijk aan op sociale media. © Geert De Rycke

Kevin en Derick ondernemen stappen tegen Bar Click’O na ‘racistisch behandeld’ te zijn: “Hele avond in de gaten gehouden en na valse beschuldigingen buiten gezet”

Lebbeke/Dendermonde/BuggenhoutKevin Kabera uit Dendermonde en Derick Gyimah uit Buggenhout zijn van plan om een klacht neer te leggen wegens racisme bij Unia, tegen de zomerbar Bar Click’O uit Lebbeke. De twee zwarte jongens werden het voorbije weekend uit de bar gezet. “Racisme, de uitbaters hadden het op ons gemunt omdat we zwart zijn”, zeggen ze. De uitbaters zelf spreken dat tegen: “Wie zich niet aan de regels houdt, vliegt bij ons buiten. Dat heeft niets met racisme te maken”, reageren die. Op sociale media is rond de hele zaak een hele polemiek aan de gang.

 1. Na sluiting horeca is brand zoveelste opdoffer voor uitbaters restaurant Deli Casa: “Hopelijk rond Pasen heropening op nieuwe locatie”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Na sluiting horeca is brand zoveelste opdoffer voor uitbaters restaurant Deli Casa: “Hopelijk rond Pasen heropening op nieuwe locatie”

  Alsof de sluiting van hun restaurant door de coronacrisis al niet genoeg ellende betekent, krijgen de uitbaters van Deli Casa ook nog eens een brand te verwerken. Tal van goederen in het pand aan de Brusselsestraat zijn beschadigd door de rookontwikkeling. Die stonden allemaal klaar om verhuisd te worden naar een nieuwe locatie aan de Oude Vest. “Daar krijgt Deli Casa een nieuwe start. Liever vandaag dan morgen”, klink het.
 2. “Droomhuis opgegeven voor B&B”: Eén van de meest intrigerende woningen van Sint-Niklaas staat te koop
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  “Droomhuis opgegeven voor B&B”: Eén van de meest intrigeren­de woningen van Sint-Niklaas staat te koop

  Van het Flintstones-huis, het aquarium tot de visbokaal: in Sint-Niklaas heeft het opvallende huis van Frank Thyssen (56) in de loop der jaren al heel wat bijnamen gekregen. Het bijzondere pand staat nu te koop, voor 799.000 euro. De eigenaar, die in West-Vlaanderen een B&B begint, leidt ons met plezier rond. “Al doet het pijn om te vertrekken, moet ik toegeven. Dit is zo'n geweldig huis.”
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama