thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Jong Vld pleit voor ‘fuifkoffer’, schepen is idee genegen: “Samen met Jeugdraad bekijken”

LebbekeEr zal in Lebbeke werk gemaakt worden van een ‘fuifkoffer’. Het voorstel van oppositieraadslid Werner Jansegers (Open Vld) hierover werd tijdens de jongste gemeenteraad unaniem goedgekeurd. “We zullen samen met de Jeugdraad bekijken wat er best in zit”, zegt schepen van Jeugd Goedele Uyttersprot (N-VA).

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 3. Oscar Romerocollege helemaal klaar voor spektakelmusical Quest: “Jarenlange traditie weer opgepikt, maar grootser dan ooit”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Oscar Romerocol­le­ge helemaal klaar voor spektakel­mu­si­cal Quest: “Jarenlange traditie weer opgepikt, maar grootser dan ooit”

  Meer dan zestig leerlingen en leerkrachten op de scène, bewegende decorstukken en een koor dat actief deelneemt aan het gebeuren. Na een geslaagde generale repetitie is het Oscar Romerocollege van Dendermonde helemaal klaar voor haar spektakelmusical Quest. “We hebben een lange traditie van musicals, maar deze wordt grootser dan ooit”, zegt productieverantwoordelijke Johan Poppe. Klaar voor een sneak peek van het Dendermonde in de jaren 1800?