Volledig scherm
© Geert De Rycke

Jeugdraad zet jeugdbewegingen in de bloemetjes

LebbekeHoewel een evenement naar aanleiding van de Dag van de Jeugdbeweging niet kon door de coronacrisis, houdt de Jeugdraad van Lebbeke er toch aan de jeugdbewegingen in de gemeente in de bloemetjes te zetten. “Leidingsploegen laten zich immers al geruime tijd van hun meest flexibele en geëngageerde kant zien om kinderen een jongeren een leuke, maar ook veilige tijd te bezorgen”, klinkt het.

 1. Gouverneur bezoekt spoed- en Covid-afdelingen van AZ Sint-Blasius: “Ondanks druk op personeel de beste zorgen voor coronapatiënten”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Gouverneur bezoekt spoed- en Co­vid-afdelingen van AZ Sint-Blasius: “Ondanks druk op personeel de beste zorgen voor coronapa­tiën­ten”

  Het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius van Dendermonde kreeg dinsdag bezoek van gouverneur van Oost-Vlaanderen Carina Van Cauteren. Samen met burgemeester Piet Buyse kreeg ze een rondleiding op de Spoed- en Covid-afdelingen van het ziekenhuis. “Om het personeel een hart onder de riem te steken, want zij leveren hier hard en uitstekend werk”, zegt Van Cauteren, die naar getuigenissen van personeel luisterde. “De angst blijft er hier in zitten”.
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië
  Play

  Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië