RV
Volledig scherm
© RV

Gezinsbond helpt kwetsbare gezinnen met schenking tweedehands kledij

LebbekeHet OCMW van Lebbeke heeft een heel pak tweedehands kledij in ontvangst mogen nemen. Die gaan naar kwetsbare inwoners in de gemeente. Stuwende kracht achter het initiatief is de Gezinsbond.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Bestuurder zonder rijbewijs crasht na achtervolging tegen anoniem voertuig: twee agenten gewond naar ziekenhuis
  Sint-Gillis-bij-Dendermonde

  Bestuurder zonder rijbewijs crasht na achtervol­ging tegen anoniem voertuig: twee agenten gewond naar ziekenhuis

  Een bestuurder zonder rijbewijs is donderdagavond in Sint-Gillis-Dendermonde frontaal gecrasht tegen een anoniem politievoertuig na een achtervolging. De achtervolging begon op het Hoogveld in Dendermonde. De bestuurder is geen onbekende voor de politie en werd opgepakt. Twee agenten raakten bij de crash gewond en moesten naar het ziekenhuis overgebracht worden.