Live muziek in de schaduw van het nieuwe gebouw. Vele bezoekers genoten ervan.
Volledig scherm
Live muziek in de schaduw van het nieuwe gebouw. Vele bezoekers genoten ervan. © Geert De Rycke

Geanimeerde opening van nieuwe muziekacademie: leerlingen zorgen voor entertainment

Met kleine muzikale optredens, workshops dans en toneeltjes werden zaterdag de deuren van de nieuwe gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans open gezwaaid. Heel wat nieuwsgierigen kwamen langs in de nieuwbouw op het cultuurerf aan de Stationsstraat voor een blik achter de schermen van het gloednieuwe gebouw. Daar zullen meer dan duizend leerlingen vanaf september hun lessen volgen.

0 reacties

  1. Aalstenaars brengen nieuwe kop voor Ros Beiaard, maar Dendermondenaren zijn niet onder de indruk: “Prachtige isomo, heeft er nog iemand plek in zijnen hof?”
    PREMIUM
    Dendermonde/Aalst

    Aalste­naars brengen nieuwe kop voor Ros Beiaard, maar Dendermon­de­na­ren zijn niet onder de indruk: “Prachtige isomo, heeft er nog iemand plek in zijnen hof?”

    Bezoek uit Aalst zaterdagnamiddag op de Grote Markt in Dendermonde. De carnavalisten van Lotsjonslos brachten een nieuwe kop voor het Ros Beiaard. Tot eigen groot jolijt en tot menig sceptische blik van de Dendermondenaren. Daarmee bereikte de rivaliteit tussen beide steden een volgende episode. “De nieuwe kop is ook veel mooier dan de originele, maar dat is nu ook weer niet zo moeilijk.”