Etienne verliet gisteren zijn woning in Lebbeke.
Volledig scherm
Etienne verliet gisteren zijn woning in Lebbeke. © RV

Etienne (70) al bijna 24 uur vermist, politie lanceert opsporingsbericht

LebbekeEtienne van Malderen uit Lebbeke is sinds zaterdagochtend 10.30 uur vermist. Op dat moment vertrok hij te voet uit zijn woning in Lebbeke en sindsdien ontbreekt elk spoor van de man. Wie meer info heeft kan meteen contact opnemen met de lokale politie van Lebbeke/Buggenhout of via 101. 

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Jeugdclub ‘Den Trap’ neemt na 55 jaar afscheid met nog één laatste feestje: “Financieel gewoon niet meer houdbaar”
  Hamme

  Jeugdclub ‘Den Trap’ neemt na 55 jaar afscheid met nog één laatste feestje: “Financieel gewoon niet meer houdbaar”

  Op 1 oktober valt definitief het doek over jeugdclub ‘Den Trap’ in Hamme. De leden zijn intussen geen jeugd meer en er is geen opvolging. Ook de financiële kant wordt moeilijker om dragen en daarom gooien ze de handdoek in de ring. Maar alvorens ze stoppen, organiseren ze nog één laatste feest, op 1 oktober. “Het is bijzonder jammer dat we moeten stoppen, maar we gaan er nog één keer een goede lap op geven", zegt Christiaan Vanholder.
 1. Vrienden en familie organiseren ‘Ride for Dylan’ die in het verkeer om het leven kwam: “Zo blijven we hem herdenken en nooit vergeten”
  PREMIUM
  Schoonaarde

  Vrienden en familie organise­ren ‘Ride for Dylan’ die in het verkeer om het leven kwam: “Zo blijven we hem herdenken en nooit vergeten”

  In Schoonaarde werd op zondag de tweede editie van ‘Ride for Dylan’ georganiseerd. Dylan kwam twee jaar geleden om het leven bij een tragisch verkeersongeval in de Langestraat in Schoonaarde. Hij was toen onderweg naar Fien en Julien, twee van zijn vrienden. “Hij overleed op 300 meter van ons, maar we willen hem jaarlijks herdenken met deze wielerwedstrijd", zegt Fien De Paepe.