Chef Mohammad leerde de knepen van het vak in het gerenommeerde Japans restaurant  Tagawa in Brussel. Nu heeft hij zijn eigen restaurantje in Lebbeke.
Volledig scherm
Chef Mohammad leerde de knepen van het vak in het gerenommeerde Japans restaurant Tagawa in Brussel. Nu heeft hij zijn eigen restaurantje in Lebbeke. © Geert De Rycke

Chef zorgt met piepkleine zaak voor sushi en tandoori in de streek

Tien jaar lang leerde hij de knepen van de Japanse keuken in de gerenommeerde sterrenzaak Tagawa in Brussel, maar nu doet Mohammad Emran Hossain het met een eigen restaurantje in Lebbeke. Wie de Japanse en Indische keuken wil proeven, hoeft dus niet ver meer te lopen. “Ik breng de sushi authentiek, zonder verwestering”, benadrukt de chef.

0 reacties

  1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
    Play

    IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

  2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
    Play

    Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”