thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Biekorf lanceert veiling voor Blijdorp: artiesten schenken spullen voor Het Zotste Bod

Cultuurcentrum De Biekorf en het gemeentebestuur van Lebbeke lanceren een nieuw initiatief: Het Zotste Bod. Dat is een veiling van allerlei leuke spulletjes, allemaal geschonken door artiesten die het voorbije seizoen in De Biekorf of tijdens Lebbeke Wintert op het podium stonden. De opbrengst gaat naar het goede doel.

0 reacties

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Lebbeke zijn polyvalente fuif- en sportzaal? Hoe ver staat de komst van een nieuw rusthuis? En wordt de kerk van Heizijde afgebroken?
    PREMIUM
    Lebbeke

    BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Lebbeke zijn polyvalen­te fuif- en sportzaal? Hoe ver staat de komst van een nieuw rusthuis? En wordt de kerk van Heizijde afgebroken?

    De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die begin deze legislatuur werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Lebbeke, een gemeente die een nieuw rusthuis wil, een polyvalente zaal voor jeugd, cultuur en sport en de kerk van Heizijde wil transformeren naar park.