Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Barbecue for Life levert twee mooie cheques op voor goede doelen

De BBQ For Life die slager Rudy Saerens, uit de Opwijksestraat in Lebbeke, organiseerde, heeft een zeer mooi resultaat opgeleverd. Met ongeveer 880 eters was de actie meer dan geslaagd. 

0 reacties

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Lebbeke zijn polyvalente fuif- en sportzaal? Hoe ver staat de komst van een nieuw rusthuis? En wordt de kerk van Heizijde afgebroken?
  PREMIUM
  Lebbeke

  BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Lebbeke zijn polyvalen­te fuif- en sportzaal? Hoe ver staat de komst van een nieuw rusthuis? En wordt de kerk van Heizijde afgebroken?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die begin deze legislatuur werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Lebbeke, een gemeente die een nieuw rusthuis wil, een polyvalente zaal voor jeugd, cultuur en sport en de kerk van Heizijde wil transformeren naar park.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.