Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Alex Agnew brengt nieuwste show in CC De Biekorf

LebbekeKomiek Alex Agnew mag dan nog maar net zijn geplande comedyshow op Werchter deze zomer geannuleerd hebben, hij zal in het najaar wel in Lebbeke te zien zijn. Hij treedt op in CC De Biekorf.

 1. Verkoop kerk van Heizijde terug naar af door dading tussen gemeente en Kerkraad: “Dat bewoners droom van buurtpark met speeltuin maar al opbergen”
  PREMIUM

  Verkoop kerk van Heizijde terug naar af door dading tussen gemeente en Kerkraad: “Dat bewoners droom van buurtpark met speeltuin maar al opbergen”

  De koopovereenkomst van de kerk van Heizijde tussen het Lebbeekse gemeentebestuur en de Kerkraad van Lebbeke wordt ontbonden. Daardoor gaat de kerk terug naar de Kerkraad. Volgens burgemeester Jan Vanderstraeten (CD&V) omdat er geen andere keuze is. Oppositiepartij Open Vld heeft haar bedenkingen. “Dat de bewoners van Heizijde hun droom van een buurtpark met speelplein maar al opbergen”, klinkt het daar. En kan de klokkentoren aan de kerk wel behouden blijven?
  Lebbeke
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.