De ontbijtpakketten worden in duurzame verpakking geleverd.
Volledig scherm
De ontbijtpakketten worden in duurzame verpakking geleverd. © Geert De Rycke

20 jaar en ambitieus: Len Keppens biedt coronacrisis het hoofd met ontbijtboxen aan huis

LebbekeJe bent jong en je wil wat. En dus laat de twintigjarige Len Keppens uit Lebbeke zich niet temmen door de huidige coronacrisis. Werken als souschef zit er momenteel niet in, maar de jongeman lanceerde wel zijn eigen ontbijtboxen. “Helemaal artisanaal en overal in Vlaanderen aan huis geleverd”, zegt hij.

 1. 7 jaar cel voor bestuurder (25) na dodelijk ongeval: “Terwijl de vrouw lag te stikken door de brand, deed hij er alles aan om te ontkomen”
  PREMIUM
  Lokeren

  7 jaar cel voor bestuurder (25) na dodelijk ongeval: “Terwijl de vrouw lag te stikken door de brand, deed hij er alles aan om te ontkomen”

  “Het ontbreekt de man volledig aan besef over wat hij gedaan heeft.” Een 25-jarige is door politierechter Peter D’Hondt veroordeeld tot 7 jaar cel. Op de Markt van Lokeren reed Azibou R. — onder invloed van cannabis en cocaïne — met zijn wagen in een winkel, waarna de auto in brand vloog. De 65-jarige bewoonster op de eerste verdieping overleefde de brand niet.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen