Op de foto naast de deelnemers: Jean-Marie Callewaert, Jelle Delombaerde, Sofie Butaye, Heidi Coppenolle, Laurent Hoornaert en
muzikanten Serge Calandt, Rita Decoene, Marleen Vanhooren en Thomas Vandendriessche. Ingrid De Rocker ontbreekt op de foto.
Volledig scherm
Op de foto naast de deelnemers: Jean-Marie Callewaert, Jelle Delombaerde, Sofie Butaye, Heidi Coppenolle, Laurent Hoornaert en muzikanten Serge Calandt, Rita Decoene, Marleen Vanhooren en Thomas Vandendriessche. Ingrid De Rocker ontbreekt op de foto. © RV

Zorgcampus richt contactkoor op voor bewoners met dementie: “Koor geeft hen letterlijk weer een stem”

Langemark-PoelkapelleDe Zorgcampus in Langemark-Poelkapelle richtte een contactkoor op voor bewoners met dementie en hun mantelzorgers. “Een contactkoor is gericht op samen zingen, genegenheid en plezier beleven.”

  1. Roeselare viert kerst met rolschaatspiste, carrousel, reuzenrad, 3 weken live radio en... Niels Destadsbader
    PREMIUM
    Roeselare

    Roeselare viert kerst met rolschaats­pis­te, carrousel, reuzenrad, 3 weken live radio en... Niels Destadsba­der

    Het stadsbestuur en Radio 2 bundelen de krachten om van Roeselare de gezelligste kerststad van Vlaanderen te maken. De radiozender strijkt van 10 tot 31 december neer op de Grote markt waar een gezellig kerstdorp, inclusief rolschaatspiste, paardencarrousel en reuzenrad, wordt neergepoot. Maar bovendien zullen ze er ook drie weken live radio maken met als apotheose tijdens de laatste week van dit jaar de Radio 2 Top 2000 die gepaard gaat met optredens van tal van bekende artiesten.