Een winteractie om lokale handelaar een hart onder de riem te steken.
Volledig scherm
Een winteractie om lokale handelaar een hart onder de riem te steken. © Philippe Corneillie

Winteractie start op Koopzondag in Langemark-Poelkapelle: “Lokaal kopen is belangrijk”

Langemark-PoelkapelleNa de actie in de zomer steunt de gemeente Langemark-Poelkapelle ook in de winter de lokale handelaars met een ‘Koop Lokaal’-actie. 

 1. Start Dwars door Vlaanderen verschuift naar Stationsplein: “We gaan voor maximale koersbeleving in het centrum van de stad”
  Roeselare

  Start Dwars door Vlaanderen verschuift naar Stations­plein: “We gaan voor maximale koersbele­ving in het centrum van de stad”

  De start van de 76ste editie van Dwars door Vlaanderen, die sinds 2007 op gang gevlagd wordt in Roeselare, krijgt een nieuw startconcept en wedstrijdparcours. Door de werken aan het nieuwe stadhuis en wegenwerken in de buurt kan de wedstrijd op woensdag 30 maart 2022 niet op gang geschoten worden op de Grote Markt. Er wordt uitgeweken naar het Stationsplein.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.