De kinderen van basisschool Madonna bij hun topproduct.
Volledig scherm
De kinderen van basisschool Madonna bij hun topproduct. © Eric Flamand

VBS Madonna valt in de prijzen met witlof van eigen kweek

LANGEMARK-POELKAPELLEOmdat witloof niet meteen de meest populaire groente is onder kinderen, verdeelde onderzoekscentrum Inagro voor het tiende jaar op rij 239 'witloofteeltkits' onder West-Vlaamse scholen.

 1. Minister Crevits steunt de lokale economie met KICK-project: “Het is de bedoeling sterker in te zetten op mobiliteit, bereikbaarheid, parkeerbeleid en veiligheid”
  Ieper

  Minister Crevits steunt de lokale economie met KICK-pro­ject: “Het is de bedoeling sterker in te zetten op mobiliteit, bereikbaar­heid, parkeerbe­leid en veiligheid”

  Vlaams minister van Economie Hilde Crevits (CD&V) kent 387.000 euro steun toe aan de lokale economie van de West-Vlaamse centrumsteden Brugge, Kortrijk, Oostende en Roeselare en de stad Ieper. “De coronacrisis brengt mogelijks een ommezwaai met zich mee met betrekking tot hoe mensen samen leven, werken en winkelen en er is een groter draagvlak om meer lokaal te kopen. Het is nu het moment om van die trend een blijver te maken.”
 2. ASSISEN. Isabelle (39) werkte heel haar leven als verzorgster in een rusthuis: “De oudjes waren zeer gehecht aan haar”
  PREMIUM
  Diksmuide

  ASSISEN. Isabelle (39) werkte heel haar leven als verzorg­ster in een rusthuis: “De oudjes waren zeer gehecht aan haar”

  Voor haar dood werkte Isabelle Deschodt (39) heel haar leven als verzorgster in een rusthuis. Eerst in Ierland en daarna in Woumen, bij Diksmuide. Volgens haar vader was ze er zeer geliefd. “Het speciale aan Isabelle is dat ze zich niet ontzag.” Voor William De Bondt (53) had hij dan weer geen enkel goed woord over. “Hij is in mijn ogen een psychopaat.”
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk