La Brasa, de zomerbar waar het beruchte seksfeestje in augustus 2018 plaatsvond.
Volledig scherm
PREMIUM
La Brasa, de zomerbar waar het beruchte seksfeestje in augustus 2018 plaatsvond. © Benny Proot

Terug naar de hete zomer van 2018, toen twee mannen in een maïsveld pikante foto’s namen van een seksfeestje met een schepen in de Westhoek

Zomerbar La Brasa in het West-Vlaamse Langemark-Poelkapelle was in augustus 2018 plots hót in heel het land. Tot vandaag zinderen de sprekende beelden van een pikant privéfeestje in La Brasa, waar ook een schepen en zijn vrouw aan deelnamen, nog na. Maandag verschenen een cafébaas en een amateurfotograaf voor de rechtbank van Ieper op beschuldiging van voyeurisme. Ze hadden die bewuste zomer vanuit een maïsveld honderden foto’s van het seksfestijn genomen én een deel daarvan verspreid.

 1. Anna (97) bezweken aan corona: “Sterke vrouw maar virus zorgde op twee dagen tijd voor het einde.”
  Zillebeke/Ieper

  Anna (97) bezweken aan corona: “Sterke vrouw maar virus zorgde op twee dagen tijd voor het einde.”

  In het Ieperse ziekenhuis Jan Yperman is Anna Vangheluwe (97) uit Zillebeke (Ieper) aan het coronavirus bezweken. Ze liep het op tijdens haar verblijf in woonzorgcentrum Huize Zonnelied in Ieper maar leek het aanvankelijk wel te zullen overleven. “Tot plots de laatste twee dagen de situatie keerde. Jammer dat we haar door Covid moeten afgeven”, aldus zoon Jean-Marie (70).
 2. Foorreizigers verkopen kermislekkernijen bij zich thuis

  Foorreizi­gers verkopen kermislek­ker­nij­en bij zich thuis

  Foorreizigster Caroline Delforge en haar familie openen hun gebakkraam ‘Gebak Rosa’ vanaf vrijdag 30 oktober op haar thuisbasis langs de Zwaaikomstraat 44. Eerder zocht Caroline naar een locatie ergens in het Roeselaarse straatbeeld. Oliebollen, appelbeignets, churros, wafels, pomme d’amour,… Je kan het allemaal ter plaatse krijgen of op voorhand online bestellen via www.gebakrosa.shop en dan afhalen. Betalen kan met bankcontact of cash, er is ruime parking en alles wordt coronaveilig georganiseerd.