Vanuit de lucht kan de dubbele mote mooi worden onderscheiden. In de toekomst zal de geschiedenis van deze site verder worden onderzocht.
Volledig scherm
Vanuit de lucht kan de dubbele mote mooi worden onderscheiden. In de toekomst zal de geschiedenis van deze site verder worden onderzocht. © Google Maps

Natuurpunt beschermt de Sint-Elooismote

Fietsers die doorheen de vallei van de Steenbeek rijden, zijn zich zelden bewust dat ze langs een van de meest waardevolle stukjes natuur uit onze regio fietsen: de Sint-Elooismote. Om dat stukje bijzonder landschap en de aanwezige fauna en flora te beschermen, verenigen het gemeentebestuur van Langemark-Poelkapelle en Natuurpunt de krachten.

 1. Kapper-burgemeester Francesco Vanderjeugd roept op tot collegialiteit: “Achter gesloten deuren blijven knippen? Heel egoïstisch”
  Staden

  Kap­per-burgemees­ter Francesco Vander­jeugd roept op tot collegiali­teit: “Achter gesloten deuren blijven knippen? Heel egoïstisch”

  Kapper en Stadens burgemeester Francesco Vanderjeugd, die ook liever z’n kapsalon in Staden al had willen heropenen, roept zijn collega-kappers op om de regels te volgen en solidair te zijn. “Via diverse kanalen krijg ik meldingen van collega’s die achter gesloten deuren of aan huis knippen. Dat druist niet alleen in tegen de regels, het is ook egoïstisch en allesbehalve collegiaal.”
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!