Wannes Beernaert trekt samen met zijn gezin een jaar lang door Amerika.
Volledig scherm
PREMIUM
Wannes Beernaert trekt samen met zijn gezin een jaar lang door Amerika. © Henk Deleu

Muzikant Wannes Beernaert vertrok met zijn gezin op roadtrip naar Amerika: “Een terugvlucht hebben we nog niet geboekt”

Langemark-Poelkapelle“De coronaperiode deed ons beseffen dat je niet moet talmen om je dromen waar te maken.” En dus vertrok muzikant Wannes Beernaert (33) begin november op roadtrip naar Amerika, samen met zijn geliefde Julie Van Wietendaele (32), hun kinderen Seb (4) en Pippa (1) en hun 15-jarige trouwe hond. Fata Tropicana, zoals de dertigers hun trip doopten, begon al meteen spannend. 

 1. ASSISEN. Verdediging vraagt vrijspraak voor Sacha Brunessaux (23): “Hij schoot het slachtoffer dood uit wettige zelfverdediging”
  PREMIUM

  ASSISEN. Verdedi­ging vraagt vrijspraak voor Sacha Brunessaux (23): “Hij schoot het slachtof­fer dood uit wettige zelfverde­di­ging”

  “Sacha Brunessaux is niet schuldig en moet vrijuit gaan.” Dat is de stelling van de verdediging op het assisenproces rond de fatale drugsdeal in Roeselare. Advocaat Johan Platteau pleitte dat zijn cliënt het vuurwapen van Agaverdi Mahmudov (18) afnam en in die schermutseling een dodelijk schot loste. “Leugens”, meenden de burgerlijke partijen en het openbaar ministerie. Dinsdagavond volgt het arrest.
  Roeselare, Ieper
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.