Op de foto herken je Dominique Cool, Heleen Haghedooren, Rik Vandamme (Raad Lokale Economie) Martine Alleweireld (Unizo Langemark-Poelkapelle) en Laurent Hoornaert.
Volledig scherm
Op de foto herken je Dominique Cool, Heleen Haghedooren, Rik Vandamme (Raad Lokale Economie) Martine Alleweireld (Unizo Langemark-Poelkapelle) en Laurent Hoornaert. © RV

Langemark-Poelkapelle lanceert met LP-bon eigen cadeaubon: “Je kan omruilen bij handelaars”

Langemark-PoelkapelleVanaf zaterdag kan je in Langemark-Poelkapelle de LP-bon aankopen, een gloednieuwe digitale geschenkbon. “Met die bon kan je bij meer dan 65 handelszaken terecht in onze gemeente”, aldus schepen van Lokale Economie Laurent Hoornaert (TOPE8920)

  1. Roeselare in de rouw na overlijden persfotograaf Jos Bogaerts (77): “Hij stond altijd klaar met vaderlijke raad”
    PREMIUM
    Roeselare

    Roeselare in de rouw na overlijden persfoto­graaf Jos Bogaerts (77): “Hij stond altijd klaar met vaderlijke raad”

    Roeselare verliest een monument. Jos Bogaerts is donderdag op 77-jarige leeftijd overleden na een korte ziekte. Jos was bijna zes decennia actief in de lokale journalistiek en maakte jarenlang ook foto’s voor deze krant. Hij was een heel vertrouwd figuur in het straatbeeld van de Rodenbachstad, steevast met zijn fototoestel rond de hals. “Kritisch, maar hartelijk”, typeert burgemeester Kris Declercq (CD&V) hem. Een portret van een man die zelfs de Koning de hand drukte.