De kinderopvang bevindt zich in een bijgebouw van de hoeve.
Volledig scherm
De kinderopvang bevindt zich in een bijgebouw van de hoeve. © Christophe Maertens

Kinderopvang Kiekeboe in Langemark gesloten na schedelfractuur bij kindje, Kind en Gezin spreekt over ‘een incident’ en niet over ‘een accident’

LangemarkKind en Gezin heeft kinderopvang Kiekeboe in Langemark een tijdelijke sluiting opgelegd nadat er vorige week een kindje een schedelfractuur opliep na een klap van een stoel. Het gerecht onderzoekt de zaak. Er werd een onderzoeksrechter aangesteld, maar er  is echter niemand aangehouden. Uit eerste onderzoek blijkt wel dat er in de opvang een probleem was met het toezicht. 

  1. Televisiemaker Arnout Hauben keert samen met familie terug naar vindplaats gesneuvelde John Lambert (17):  “Die mensen hebben 100 jaar op zijn foto gekeken, vandaag nemen ze afscheid van hem”
    PREMIUM
    Ieper

    Televisie­ma­ker Arnout Hauben keert samen met familie terug naar vindplaats gesneuvel­de John Lambert (17): “Die mensen hebben 100 jaar op zijn foto gekeken, vandaag nemen ze afscheid van hem”

    “Ik voelde dat ik deze plechtigheid niet mocht missen.” Televisieregisseur Arnout Hauben (46) woonde donderdag in Ieper de herbegrafenis bij van zeven WO I-soldaten die in 2016 werden opgegraven in Langemark. Hauben was erbij toen archeologen de stoffelijke resten van vijf Britten, één Duitser en één Canadees aan de oppervlakte brachten. Samen met familieleden ging hij ook terug naar de vindplaats van de militairen. “Voor die mensen is het een enorm intens moment.”