Florian aan het werk op de spelen: "De vochtigheid heeft mij parten gespeeld."
Volledig scherm
PREMIUM
Florian aan het werk op de spelen: "De vochtigheid heeft mij parten gespeeld." © BELGA

Florian Van Acker pas terug bij ouders na bronzen medaille in Tokio en alweer volop aan het trainen: “Kon hij zich maar eens ontspannen”

LangemarkDat Florian Van Acker (24) strijdvaardig is na z’n verlies tegen de Australiër Samuel Von Einem op de Paralympische Spelen is een understatement. We ontmoeten de bronzenmedaillewinnaar thuis bij mama Dora Debedts (68) en papa Eric Van Acker in Langemark. “Deze morgen heeft hij toch alweer getraind, maar eigenlijk zou hij nu een beetje moeten ontspannen”, vertelt Dora ons bezorgd.

  1. Opleiding Verpleegkunde van Hogeschool Vives verruilt Wilgenstraat voor campus Rumbeke van AZ Delta: “Opleiding Agro- en Biotechnologie verhuist wellicht naar Food Innovation Park”
    Roeselare

    Opleiding Verpleeg­kun­de van Hogeschool Vives verruilt Wilgen­straat voor campus Rumbeke van AZ Delta: “Opleiding Agro- en Biotechno­lo­gie verhuist wellicht naar Food Innovation Park”

    Hogeschool Vives maakt plannen om zeker deels, maar mogelijk ook volledig, hun huidige campus langs de Wilgenstraat te verlaten. Tegen het academiejaar 2023-2024 willen ze de opleiding verpleegkunde huisvesten in een nieuwbouw op campus Rumbeke, terwijl er ook gesprekken lopende zijn om de opleiding agro- en biotechnologie te verhuizen richting het Food Innovation Park aan Syntra West.