Fietsmonitoren leren kinderen fietsen

Komende zondag krijgen jonge ouders hulp van een ervaren monitor om hun kinderen te leren fietsen.

 1. Gemeenteraad vol emotie in Diksmuide, na de dood van schepen Jan: “Wij huilen diep vanbinnen”
  PREMIUM
  Diksmuide

  Gemeente­raad vol emotie in Diksmuide, na de dood van schepen Jan: “Wij huilen diep vanbinnen”

  “Ik verloor begin oktober mijn mama en diezelfde dag maakte partijgenoot Jan Van Acker een kwalijke val. Dat ik nu gemeenteraadslid ben, is niet iets om trots op te zijn.” Claude Vindevogel, opvolger in de gemeenteraad na het overlijden van schepen Jan, sprak bij zijn eedaflegging die raad vol gevoel toe. Ook Katleen Winne, die Van Acker als schepen opvolgt, moest haar emoties verbijten.
 1. Uitbreiding en makeover voor Rozenblauw tijdens coronasluiting: “Zo vermijden om in de toekomst nog eens enkele weken te moeten sluiten door werken”
  Rumbeke

  Uitbrei­ding en makeover voor Rozenblauw tijdens coronaslui­ting: “Zo vermijden om in de toekomst nog eens enkele weken te moeten sluiten door werken”

  Alle hens aan dek bij Rozenblauw. Niet door de heropening van de winkels, maar door de grondige verbouwingen. Zaakvoerster Heidi Vandaele greep de verplichte sluiting aan om haar winkel gespecialiseerd in baby- en kinderkledij, geschenkjes en gepersonaliseerde textielartikelen drastisch uit te breiden. Ze hoopt op vrijdag de eerste klanten opnieuw te ontvangen in haar volledig vernieuwde winkel langs de Vijfwegenstraat.
 1. Stilzitten op deze medley van de Romeo's is on-mo-ge-lijk!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Stilzitten op deze medley van de Romeo's is on-mo-ge-lijk!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!