Florian Van Acker kreeg een mand vol streekproducten van schepen Jean-Marie Callewaert.
Volledig scherm
Florian Van Acker kreeg een mand vol streekproducten van schepen Jean-Marie Callewaert. © Henk Deleu

Bronzenmedaillewinnaar Florian Van Acker plechtig ontvangen in gemeentehuis: “Op naar de volgende Spelen in Parijs”

Langemark-PoelkapelleIn Langemark-Poelkapelle kreeg tafeltennisser Florian Van Acker een huldiging in het gemeentehuis naar aanleiding van zijn bronzen medaille op de Paralympische Spelen in Tokio.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 3. Florian Van Acker pas terug bij ouders na bronzen medaille in Tokio en alweer volop aan het trainen: “Kon hij zich maar eens ontspannen”
  PREMIUM
  Langemark

  Florian Van Acker pas terug bij ouders na bronzen medaille in Tokio en alweer volop aan het trainen: “Kon hij zich maar eens ontspannen”

  Dat Florian Van Acker (24) strijdvaardig is na z’n verlies tegen de Australiër Samuel Von Einem op de Paralympische Spelen is een understatement. We ontmoeten de bronzenmedaillewinnaar thuis bij mama Dora Debedts (68) en papa Eric Van Acker in Langemark. “Deze morgen heeft hij toch alweer getraind, maar eigenlijk zou hij nu een beetje moeten ontspannen”, vertelt Dora ons bezorgd.