Arno met een foto van zijn broer: "We hadden graag voor Kerstmis duidelijkheid gekregen."
Volledig scherm
PREMIUM
Arno met een foto van zijn broer: "We hadden graag voor Kerstmis duidelijkheid gekregen." © RV

Broer hoopt eindelijk op duidelijkheid rond dodelijke val Frederic Verhelst: “Opnieuw was er die lege plek rond de kersttafel”

Langemark, Poelkapelle“Het is moeilijk als mijn broer ontbreekt aan de kersttafel.” Arno Verhelst  hoopte voor kerst duidelijkheid te krijgen in de rechtszaak rond zijn broer Frederic, die om het leven kwam na een zware val in Langemark. Het hof van beroep zou donderdag oordelen of het slachtoffer moedwillig werd geduwd of dat er sprake is van zelfverdediging, maar de uitspraak is uitgesteld tot na Nieuwjaar. “Frederic zou nooit geweld hebben gebruikt.” 

 1. Vlaamse overheid vernieuwt fietspaden langs N8 tussen Ieper en Geluwe: “De aanpassing is broodnodig, veel scholieren gebruiken het fietspad”
  Ieper, Wervik

  Vlaamse overheid vernieuwt fietspaden langs N8 tussen Ieper en Geluwe: “De aanpassing is broodnodig, veel scholieren gebruiken het fietspad”

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vervangt dit jaar het betonnen fietspad tussen de Kruiskalsijde in Ieper en het einde van de bebouwde kom van Geluwe door asfalt. De investering van 2,2 miljoen euro moet zorgen voor meer fietscomfort en veiligheid langs de N8. Minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) maakte dat bekend na een parlementaire vraag van Vlaams Volksvertegenwoordiger Bert Maertens (N-VA).
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"