Laurent Hoornaert, Colette Descheemaecker en begeleider Sander Declerck organiseren de rit in Poelkapelle, samen met Pieter Demeulemeester die ontbreekt op de foto.
Volledig scherm
Laurent Hoornaert, Colette Descheemaecker en begeleider Sander Declerck organiseren de rit in Poelkapelle, samen met Pieter Demeulemeester die ontbreekt op de foto. © repro Christophe Deconinck

Blauw fietslint op 1 mei door Langemark-Poelkapelle

0 reacties

 1. Bij biercafé Sint-Arnoldus stroomt zaterdag vers gerstenat door tapkranen, na lange sluiting: “Véél vaten vervallen, maar ik mag ze gratis omruilen”
  PREMIUM
  Ieper

  Bij biercafé Sint-Arnoldus stroomt zaterdag vers gerstenat door tapkranen, na lange sluiting: “Véél vaten vervallen, maar ik mag ze gratis omruilen”

  Net als heel wat mensen moest Alain Vansevenant, de uitbater van biercafé Sint-Arnoldus in Ieper, een klik maken tijdens de lockdown. “Zoiets doet wel iets met een mens. Ik heb me eenzaam gevoeld.” Geruggensteund door de brouwerij waarmee hij werkt en zijn trouwe medewerkers vliegt hij er zaterdag weer met volle goesting in. Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Westhoek kan je hier lezen.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”