De bibliotheek van Langemark-Poelkapelle verkoopt haar oude boeken.
Volledig scherm
De bibliotheek van Langemark-Poelkapelle verkoopt haar oude boeken. © Geert De Rycke

Bib verkoopt oude boeken en tijdschriften

Langemark-PoelkapelleOp vrijdag 18 februari en zaterdag 19 februari kunnen boekenliefhebbers voor een prikje afgedankt materiaal kopen in de bib van Langemark-Poelkapelle.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Body in Balance is verhuisd naar ruimer pand op de Steenakker: “Meer capaciteit en meer beleving”

  Body in Balance is verhuisd naar ruimer pand op de Steenakker: “Meer capaciteit en meer beleving”

  Body in Balance verhuisde van de Ten Brielenlaan in Wervik naar een ruimere locatie op het gelijkvloers van een nieuw appartemensblok op de Steenakker die helemaal wordt heraangelegd tot een belevingsplein. “Het nieuwe pand is groter en biedt meer capaciteit en meer beleving”, zegt zaakvoerster Ilse Yde die acht jaar geleden haar eerste locatie opende. “Ondertussen hebben we naast Wervik nog drie andere filialen in Poperinge, Ieper en sinds november vorig jaar ook in Ninove.”
  Wervik