Sadip Patel, met zijn kinderen, Sofie Desseyn (centrumdirecteur), Caroline Ameloot (sociaal Werkster), Daniël Vanlerberghe (voorzitter Sint Vincentuis) en Maddy Bouden (drijvende kracht van de lokale Welzijnsschakel Sint Vincentuis Langemark-Poelkapelle)
Volledig scherm
Sadip Patel, met zijn kinderen, Sofie Desseyn (centrumdirecteur), Caroline Ameloot (sociaal Werkster), Daniël Vanlerberghe (voorzitter Sint Vincentuis) en Maddy Bouden (drijvende kracht van de lokale Welzijnsschakel Sint Vincentuis Langemark-Poelkapelle) © Henk Deleu

Bewoners asielcentrum zamelen 117 pakken koffie in voor de voedselbank: “Hartverwarmend dat die mensen het weinige dat ze hebben willen delen”

Langemark-PoelkapelleDe bewoners van het opvangcentrum in Poelkapelle hebben zich voor het derde jaar op rij ingezet voor een goed doel in het kader van De Warmste Week. Dit keer werd koffie ingezameld voor de voedselbedeling. “Een enorm gewaardeerd kerstgeschenk.” 

 1. Drie extra besmettingen binnen Knack Volley Roeselare
  Roeselare

  Drie extra besmettin­gen binnen Knack Volley Roeselare

  Drie extra spelers van Knack Volley Roeselare testten positief op Covid-19. Eind vorige week raakte bekend dat één speler een positieve test had afgelegd waarna beslist werd om de match in de Tomabelhal op zaterdag 16 januari tegen Lindemans uit te stellen. “Dankzij de strenge quarantainemaatregelen die we vrijdag laatst onmiddellijk opstartten, slaagt de club er momenteel in om de Covid -uitbraak binnen het team beperkt te houden tot vier spelers”, klinkt het in een persbericht. “Op de testing van gisteren, dinsdag 19 januari, werden geen bijkomende besmettingen vastgesteld. Indien de testing op vrijdag 22 januari hetzelfde resultaat oplevert, gaat de geplande thuismatch tussen Knack Roeselare en Decospan Menen op zaterdag 23 januari om 20.30u gewoon door.”
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld