Ondanks de grote schade zijn de twee inzittenden buiten levensgevaar.
Volledig scherm
Ondanks de grote schade zijn de twee inzittenden buiten levensgevaar. © Hulpverleningszone Oost

Verkeersongeval aan Watertorenstraat in Landen

 1. Wandelen zegt hem niets, dus waarom trekt Michael (25) zaterdag zijn wandelschoenen aan voor een tocht van 80 kilometer? “Ik heb iets te bewijzen aan mensen die me erg dierbaar zijn”
  PREMIUM
  Landen

  Wandelen zegt hem niets, dus waarom trekt Michael (25) zaterdag zijn wandel­schoe­nen aan voor een tocht van 80 kilometer? “Ik heb iets te bewijzen aan mensen die me erg dierbaar zijn”

  Geen smakelijk pintje op een zonovergoten terras voor Michael Stevens (25) deze zaterdag, maar wel een pittige tocht van 80 kilometer langs de Belgische kust, van De Panne tot Knokke-Heist. Nog gekker: wandelen zegt hem ook bitter weinig. “Meer zelfs: ik vind het een zinloze sport. Ik heb me dan ook zo goed als niet voorbereid.” En toch heeft deze zorgmedewerker een hele goede reden om zijn wandelschoenen aan te trekken. Lees hieronder waarom.
 2. Koen Vanmechelen creëert debatserie over migratie met project rond zwarte, gevangen ooievaars: “Hun jaarlijkse vertrektocht vormt het ideale metafoor”
  PREMIUM
  Sint-Truiden/Genk

  Koen Vanmeche­len creëert debatserie over migratie met project rond zwarte, gevangen ooievaars: “Hun jaarlijkse vertrek­tocht vormt het ideale metafoor”

  Naar aanleiding van de Internationale Dag van de Trekvogels die dit weekend viel, start kunstenaar Koen Vanmechelen het project ‘Het Ondenkbare Experiment - Chapter Black Story Baby’. Vertrekpunt van deze debatserie zijn de zwarte ooievaars uit Vanmechelens ‘Black Stork Baby’-installatie en de reeks ethisch-filosofische vragen die hun gevangenschap oproepen. Geïnspireerd door deze trekvogels werd het eerste gespreksonderwerp migratie.
 3. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan