Op het Stationsplein komen kermisattracties.
Volledig scherm
Op het Stationsplein komen kermisattracties. © repro bollen

Veel animatie op Landense herfstbraderie

LandenDe stad Landen en vzw Landen Leeft! hebben de handen in elkaar geslagen om een gezellige braderie te organiseren in het centrum. Deze vindt plaats vrijdag 3 en zaterdag 4 september.

 1. Spinningmarathon ten voordele van ‘Kom op tegen Kanker’
  Landen

  Spinningma­ra­thon ten voordele van ‘Kom op tegen Kanker’

  Organisatie b.strong uit Landen zet zich voor het tiende jaar op rij in voor ‘Kom op Tegen Kanker’. In hun strijd tegen kanker kan b.strong alvast rekenen op onder meer de de steun van de stad Landen die zich ook dit jaar opnieuw achter het initiatief schaart. Om te kunnen meedoen aan de 1.000 kilometer voor Kom op Tegen Kanker moet b.strong eerst een startbedrag verzamelen. Om aan het gewenste bedrag te komen, organiseren ze op zondag 24 oktober van 13 tot 17 uur een spinningmarathon in het oud stedelijk zwembad van Landen. Wie wil meedoen kan zich inschrijven (voor 20 oktober) via sport@landen.be.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.