Vanaf 14 juni moet je op het Stationsplein enkel een mondmasker dragen bij drukte en je geen 1,5 meter afstand kan houden.
Volledig scherm
Vanaf 14 juni moet je op het Stationsplein enkel een mondmasker dragen bij drukte en je geen 1,5 meter afstand kan houden. © repro bollen

Vanaf maandag geen mondmaskerplicht meer op Stationsplein in Landen

LandenVanaf maandag 14 juni is het in Landen in de Stationstraat en op het Stationsplein niet meer verplicht om een mondmasker te dragen. In geval van drukte, wanneer je geen 1,5 meter afstand kan houden, wordt aangeraden wel nog eentje te dragen. Ondertussen kreeg 70% van de Landenaren al een eerste vaccin. 

  1. Alain Peetermans en Zepperen-Brustem starten laatste fase van de voorbereiding: “Constante prestaties neerzetten om zo hoog mogelijk te finishen”
    Voetbal eerste provinciale

    Alain Peetermans en Zepperen-Brustem starten laatste fase van de voorberei­ding: “Constante prestaties neerzetten om zo hoog mogelijk te finishen”

    Wanneer we bij de trainers in eerste provinciale informeerden naar mogelijke titelkandidaten, werd Zepperen-Brustem veelvuldig genoemd. Trainer Alain Peetermans wil die favorietenrol zeker niet ontkennen, maar schuift zelf Schoonbeek-Beverst en Torpedo Hasselt naar voor als de te kloppen ploegen. “Op papier hebben we een team dat in de top vijf kan meedraaien”, zegt Peetermans. “We hebben in het tussenseizoen de groep in de breedte aangevuld en komen sterker voor de dag dan vorig jaar. Maar een titel of promotie krijg je niet op bestelling.”