Het vaccinatiecentrum in Landen.
Volledig scherm
Het vaccinatiecentrum in Landen. © Bollen

Vaccinatiecentrum Landen blijft open voor derde prik 65-plussers

 1. Carl Nijssens neemt afscheid van CD&V Sint-Truiden: “Steeds meer een machtspartij met weinig vertrouwen onderling, moeilijke communicatie en telkens weer die schandalen”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Carl Nijssens neemt afscheid van CD&V Sint-Trui­den: “Steeds meer een machtspar­tij met weinig vertrouwen onderling, moeilijke communica­tie en telkens weer die schandalen”

  Carl Nijssens stapt na 28 jaar uit de Truiense CD&V. “Tegenwoordig heerst in Sint-Truiden een sfeer waarbij wie wat naar buiten bracht, belangrijker is dan wie er effectief in de fout gegaan is en dat vind ik heel jammer”, klinkt het. “Het vertrouwen was weg en de samenwerking voelde steeds meer wrang aan.” Nijssens blijft wel als onafhankelijk gemeenteraadslid actief in de politiek.
 2. Kinderopvang Zoutleeuw gaat mee met de tijd
  Zoutleeuw

  Kinderop­vang Zoutleeuw gaat mee met de tijd

  De voor- en naschoolse kinderopvang, georganiseerd door de stad Zoutleeuw, komt tegemoet aan de wensen en noden van haar jonge gezinnen met kinderen. Het feit dat de stad Zoutleeuw beschikt over 2 moderne en goed uitgeruste opvanglocaties is al langer gekend. “Als moderne organisatie willen we nu ook een antwoordt bieden aan de flexibiliteit die werkgevers van onze gezinnen verwachten”, zegt schepen Carine Winnen. “Ook het meer en meer toegepaste ‘telewerk’ vraagt enige versoepeling in de breng- en haalmomenten van de kinderen.”