Het Landens stadsbestuur krijg groen licht voor de installatie van een trajectcontrole.
Volledig scherm
Het Landens stadsbestuur krijg groen licht voor de installatie van een trajectcontrole. © Kristof Pieters

Trajectcontrole langs Steenweg op Sint-truiden te Walshoutem

LandenDe stad Landen diende begin dit jaar een aanvraag in bij bevoegd minister Lydia Peeters (Open Vld) voor de trajectcontrole op de Steenweg op Sint-Truiden in Walshoutem, deelgemeente van Landen. Recent maakte het Landens stadsbestuur bekend dat ze hiervoor een positief antwoord ontvingen.  

 1. Christoff Corten werkt na sterk 2022 al aan het seizoen 2023: “Weer op alle fronten vooraan meestrijden”
  autosport

  Christoff Corten werkt na sterk 2022 al aan het seizoen 2023: “Weer op alle fronten vooraan meestrij­den”

  Christoff Corten heeft in 2022 weer twee mooie lijnen op zijn palmares bij ingeschreven. De snelle man uit Tienen werd kampioen in de Porsche Endurance Trophy en vicekampioen in de Belcar Endurance Championship en dat na onder meer twee zeges in de Porsche Endurance Trophy. Meteen is hij ook al bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen 2023, waarin hij weer zijn kwaliteiten als uithoudingsracer pur sang in de verf wil zetten.
 2. IN BEELD. Café ‘t Elfde Gebod kleurt roder dan rood om Duivels naar overwinning te supporteren
  Zepperen

  IN BEELD. Café ‘t Elfde Gebod kleurt roder dan rood om Duivels naar overwin­ning te supporte­ren

  Evenement na evenement werd afgelast in de aanloop naar het WK voetbal, maar daar was in Sint-Truiden weinig van te merken. In café 't Elfde Gebod in Zepperen werd er lustig op los gesupporterd voor de Rode Duivels. Onder het mom van ‘Wat in Qatar niet mag, mag hier wel' vloeit het bier al vlotjes naar binnen en al schreeuwend worden de Duivels naar de overwinning geholpen. Dat het de Rode Duivels effectief gelukt is, is vooral te danken aan de supporterende Truienaren!
 1. Van Linter tot Kampenhout: op deze kerstmarkten en winterevenementen in Leuven en het Hageland snuif je de kerstsfeer op
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van Linter tot Kampenhout: op deze kerstmark­ten en wintereve­ne­men­ten in Leuven en het Hageland snuif je de kerstsfeer op

  Over een maand is het alweer zover. Dan zitten we met zijn allen aan de feesttafel. Vooraleer we Kerstmis vieren, kan je zowat overal terecht voor de traditionele kerstmarkt. Wij zorgden voor een handig overzicht van alle afspraken in Leuven en het Hageland. Van 25 november tot 7 januari: hier geniet je van de mooiste tijd van het jaar.