Beide donkerdere zones links op de foto binnen de halve oranje cirkel zijn aan vervanging toe.
Volledig scherm
Beide donkerdere zones links op de foto binnen de halve oranje cirkel zijn aan vervanging toe. © Agentschap Wegen en Verkeer

Tot begin mei hinder op E40 door werken aan wegdek in Landen

 1. Vooruit legt openluchtfitness opnieuw op tafel tijdens eerstvolgende gemeenteraad
  Sint-Truiden

  Vooruit legt openlucht­fit­ness opnieuw op tafel tijdens eerstvol­gen­de gemeente­raad

  Een fitnessruimte in openlucht: dat wil Vooruit Sint-Truiden tijdens de eerstvolgende gemeenteraad op 3 mei opnieuw op tafel leggen. De politieke partij wil daarvoor een werkgroep oprichten, die de openluchtfitness idealiter tegen augustus uit de grond moet stampen. Voorlopig denkt Vooruit aan ‘t Speelhof, de Veemarkt, het pleintje aan Guvelingen, de groene ruimte aan ’t Kazelhof of aan de burcht in Brustem als mogelijke sportlocatie.
 2. Café ‘t Elfde Gebod viert heropening met kerstbomen en witte rook: “Nóg spannender dan bij opening vier jaar geleden”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Café ‘t Elfde Gebod viert heropening met kerstbomen en witte rook: “Nóg spannender dan bij opening vier jaar geleden”

  Eindelijk is het zover: T-Day, de dag dat de café- en horeca-uitbaters hun terrassen na zolang mogen openen. Een langverwacht moment dat Café ‘t Elfde Gebod in Zepperen (Sint-Truiden) met een enthousiaste bende van terrashangers gretig viert. Vers getapte pintjes, de eerste koffies én maar liefst 96 verse boterhammen met spek en ei voor de klanten die uitbater Philip Blavier zo heeft moeten missen: het feest kan beginnen.
 1. WE ARE TIENEN brengt Tiense handelaars onder de aandacht met stickercampagne: “Nog té veel mensen trekken naar Leuven of Sint-Truiden. Helemaal niet nodig”
  PREMIUM
  Tienen

  WE ARE TIENEN brengt Tiense handelaars onder de aandacht met stickercam­pag­ne: “Nog té veel mensen trekken naar Leuven of Sint-Trui­den. Helemaal niet nodig”

  Afgelopen weekend verschenen er opvallende raamstickers in het Tiense straatbeeld. Op de posters prijken verschillende handelaars uit de regio met prominent in het midden het logo van handelaarsvereniging WE ARE TIENEN. De vereniging wil zo het unieke karakter en de kwaliteit van het Tiense handelsaanbod onder de aandacht brengen.
 1. River blaast bellen in een glas en vindt het supergrappig
  Play

  River blaast bellen in een glas en vindt het supergrap­pig

 2. Indrukwekkend: luister mee naar het geluid van ijs
  Play

  Indrukwek­kend: luister mee naar het geluid van ijs