Stad Landen voorziet babbelbanken en en babbelwandeling in het kader van een welzijnscampagne
Volledig scherm
Stad Landen voorziet babbelbanken en en babbelwandeling in het kader van een welzijnscampagne © Stad Landen

Stad Landen voorziet babbelbanken en - wandeling in kader van welzijnscampagne

LandenVan 1 tot 10 oktober gaat de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid door met dit jaar ‘mentale veerkracht’ als centraal thema. Naar aanleiding van de campagne voorziet de stad Landen in samenwerking met Logo Oost-Brabant  zogenaamde babbelbanken en -wandelingen.

 1. Bestuurder ramt verlichtingspaal
  Landen/Sint-Truiden

  Bestuurder ramt verlich­tings­paal

  Op Roosveld ter hoogte van het containerpark in Landen verloor woensdagochtend rond 5.50 uur een bestuurder de controle over het stuur. De 50-jarige man uit Sint-Truiden knalde met zijn wagen tegen een verlichtingspaal: door de klap knakte deze af. De bestuurder raakte gewond aan ribben en elleboog. Hij werd ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn wagen diende getakeld te worden en ook de nutsmaatschappij kwam ter plaatse voor de herstelling van de verlichtingspaal.
 2. Evenementen moeten wijken door verlengde openingsuren vaccinatiecentra Landen en Tienen
  PREMIUM
  Landen - Tienen

  Evenemen­ten moeten wijken door verlengde openings­uren vaccinatie­cen­tra Landen en Tienen

  Het is officieel: de vaccinatiecentra in Tienen en Landen blijven open tot minstens het einde van dit jaar. De centra breien schijnbaar moeiteloos een vervolg aan de succesvolle vaccinatiecampagne, maar de koerswijziging brengt toch enkele ongemakken met zich mee. Zo moeten verschillende evenementen die normaal in het najaar zouden doorgaan in Domein 't Park (vaccinatiecentrum Landen) op zoek naar een andere locatie.