Met Safeonweb kan je je beschermen tegen phishing.
Volledig scherm
Met Safeonweb kan je je beschermen tegen phishing. © ShutterStock

Stad Landen vestigt aandacht op 'Safeonweb'

LandenSteeds vaker worden er gevallen van phishing gemeld. Dat is een vorm van criminaliteit, waarbij men via het internet hengelt naar je vertrouwelijke gegevens. De stad Landen wil haar burgers weerbaarder maken voor dat soort misdaden en roept nu op om gebruik te maken van Safeonweb.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Alle kinderen van Zuidoost Hageland krijgen prikje in VC Tienen
  PREMIUM
  Tienen/Hoegaarden/Boutersem/Kortenaken/Glabbeek/Landen/Linter/Zoutleeuw/Geetbets

  Alle kinderen van Zuidoost Hageland krijgen prikje in VC Tienen

  Net als overal in Vlaanderen, gaat ook in Zuidoost Hageland de kindervaccinatiecampagne in januari van start. In overleg met alle betrokken partners, heeft de eerstelijnszone beslist om slechts één kindervaccinatiepunt in te richten. Alle 5- tot 11-jarigen uit Boutersem, Geetbets, Glabbeek, Hoegaarden, Kortenaken, Landen, Linter, Tienen en Zoutleeuw zullen uitgenodigd worden voor een prikje in VC Tienen.
 3. ‘Schrik van Geetbets’ tekent cassatieberoep aan tegen loodzware veroordeling: “Hij heeft zijn leven terug op de rails”
  PREMIUM
  GEETBETS

  ‘Schrik van Geetbets’ tekent cassatiebe­roep aan tegen loodzware veroorde­ling: “Hij heeft zijn leven terug op de rails”

  De ‘schrik van Geetbets’ geeft zich niet zomaar gewonnen na zijn veroordeling in beroep. De rechter nam hem zijn rijbewijs en VW Golf af en stuurt de twintiger voor zeven jaar naar de gevangenis na wegpiraterij die acht jaar duurde. De enige optie die nog restte: naar het hof van Cassatie trekken. “De rechtbank heeft niet met alle bijgebrachte stukken rekening gehouden”, verduidelijkt zijn advocaat.