De eerste interlevensbeschouwelijke ontmoetingsdag bleek een succes.
Volledig scherm
De eerste interlevensbeschouwelijke ontmoetingsdag bleek een succes. © stad Landen

Stad blikt tevreden terug op geslaagde interlevensbeschouwelijke ontmoetingsdag

LandenIn Landen is er voor de eerste keer een fysieke interlevensbeschouwelijke ontmoetingsdag doorgegaan. Het lokaal bestuur Landen werkte hiervoor samen met vzw Orbit en het Agentschap voor Integratie en Inburgering. Vertegenwoordigers van de protestantse kerk, de katholieke Sint-Gertrudiskerk en de vrijzinnig humanisten deden hun deuren wagenwijd open en gaven tekst en uitleg bij hun geloof of levensbeschouwing.

 1. Daan Masset stopt na twaalf jaar met ‘Start Je Dag’ op Radio 2 Limburg
  Sint-Truiden

  Daan Masset stopt na twaalf jaar met ‘Start Je Dag’ op Radio 2 Limburg

  Woensdag kondigde Daan Masset op Radio 2 in Limburg aan dat hij komende vrijdag 1 juli voor de laatste keer ‘Start Je Dag’ presenteert. Bijna 12 jaar lang stond Daan samen met de Limburgers op en zorgde hij voor een fris, boeiend en vrolijk begin van de dag. Binnenkort gaat Daan andere programma’s maken voor Radio 2. “Het ochtendblok is het mooiste blok in de radiowereld. Ik ben dankbaar dat ik dat heb kunnen doen”, zegt Masset.
 2. Zomeren in Landen
  Landen

  Zomeren in Landen

  Landen maakt zich op voor een zomer vol animatie, beleving, plezier en aangename momenten voor jong en oud. Alle ingrediënten zijn voorzien om de Landenaren en bezoekers te trakteren op een zalige, zonnige vakantie die lang, heel lang mag duren. Zon, zand, strand, tropische temperaturen, muziek, optredens, animatie, exotische cocktails en lekkere hapjes, kermis, … En dat alles in de stad van het platteland. 

Zoals de traditie het wil is er dit jaar weer een goed gevuld zomerprogramma in Landen. Tal van activiteiten, georganiseerd door het lokaal bestuur, zorgen voor een fijne en warme sfeer in de stad van het platteland, iets wat zeker geapprecieerd zal worden door inwoners en bezoekers.