Hendrik Van Hoof/HLN
Volledig scherm
© Hendrik Van Hoof/HLN

Sportvliegtuigje neergestort naast E40 in Landen: twee gewonden

In de gemeente Landen is een sportvliegtuigje neergestort in de berm van de autosnelweg E40. De twee inzittenden, de piloot en zijn passagier raakten allebei levend uit het vliegtuigje. Ze bleven de hele tijd bij bewustzijn en verkeren niet in levensgevaar.

12 reacties

 • Nick Wilmans

  2 jaar geleden
  Gewoon pech. Als je buiten het vliegveld een noodlanding maakt, kan het zomaar gebeuren dat je een hek of paal raakt. Daar kunnen vliegtuigen niet zo goed tegen. Piloot heeft goed gehandeld.
 • wendy Wendy Thomas

  2 jaar geleden
  Ik had het vliegtuig zien vliegen vlak voor het neerstortte. Ik vond dat hij vrij wild vloog... zo’n gedrag hoort niet thuis zo dicht bij de huizen en de autostrade... gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen...
 • Joris Vanvinckenroye

  2 jaar geleden
  Ben blij dat iedereen er heelhuids vanaf is gekomen. ik ken de instructeur, heb heel veel van hem geleerd in mijn opleiding en weet als geen ander dat hij zijn uiterste best heeft gedaan om met succes het toestel veilig aan de grond te zetten. Chapeau !!! Snel maar weer het vliegtuig in en FLY !!! Joris Vanvinckenroye
 • Jos Plessers

  2 jaar geleden
  Al maar goed dat ze eruit konden...
 • geert braekevelt

  2 jaar geleden
  Geland in Landen...................
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. RESTOTIP. Tony Texas vervult ‘burgerplicht’ met verve
  PREMIUM
  Tienen

  RESTOTIP. Tony Texas vervult ‘burger­plicht’ met verve

  There’s a new cowboy in town en hij luistert naar de naam Tony Texas. Wie zijn pad kruist, zal er geen schotwonden aan over houden, maar misschien wel een verzadigd gevoel. Jan Schevenels, voormalig zaakvoerder van The Chef in Hoegaarden, serveert sinds kort royale porties Amerikaans en Mexicaans streetfood. Toen er een pand kwam vrij te staan in de Leuvenstraat te Tienen zag hij zijn kans schoon om er een hamburgerrestaurant te openen. “Met Tony Texas vul ik een gat in het Tiense straatbeeld. Voorheen kon je hier niet terecht voor de betere burger”, meent Schevenels. Bij zo'n uitspraken nemen wij maar al te graag de proef op de som!