Zo stond men op vrijdag 4 november in de sociale woonwijk van Neerwinden met een babbeltent voor jong en oud. Door te luisteren naar de verhalen van buurtbewoners tracht men de signalen op te pikken.
Volledig scherm
Zo stond men op vrijdag 4 november in de sociale woonwijk van Neerwinden met een babbeltent voor jong en oud. Door te luisteren naar de verhalen van buurtbewoners tracht men de signalen op te pikken. © Stad Landen

Project Zorgzame Buurten Noordwest-Landen

LandenDe regio Noordwest-Landen – met deelgemeenten Laar, Neerwinden, Overwinden, Eliksem, Ezemaal en Wange – werd door Vlaanderen geselecteerd voor het uitbouwen van een zorgzame buurt.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. HUIZENJACHT. Aalst bij Sint-Truiden: “Een open nieuwbouwwoning midden in de natuur vind je voor een half miljoen”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  HUIZEN­JACHT. Aalst bij Sint-Trui­den: “Een open nieuwbouw­wo­ning midden in de natuur vind je voor een half miljoen”

  Op zoek naar een nieuwe stek in Limburg of gewoon benieuwd naar de prijzen en waarom mensen er graag wonen? Elke week zoeken wij het voor jou uit met een lokale vastgoedexpert. Deze week bezoeken we de Truiense deelgemeente Aalst met makelaar Tineke Van Roey. “Mensen wonen hier voor de rust, maar die medaille heeft ook een keerzijde”, klinkt het.