Agenten konden de twee verdachten wat verderop bij de kraag vatten.
Volledig scherm
Agenten konden de twee verdachten wat verderop bij de kraag vatten. © Bollen

Politie vat hongerige winkeldieven

LandenIn een warenhuis aan de Postlaan in Landen werden dinsdag twee hongerige winkeldieven betrapt; helaas namen zij de vlucht. Dankzij alert personeel kon de politie de verdachten toch bij de kraag vatten.

 1. Landen toont warm hart en is pleegzorgstad
  Landen

  Landen toont warm hart en is pleegzorg­stad

  Pleegzorg Vlaams-Brabant en Brussel en de stad Landen zetten vanaf 2022 hun schouders onder het versterken van pleegzorg in Landen. Landen ondertekende het charter ‘pleegzorgstad’ waarmee de stad zich engageert om kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen in haar buurt te ondersteunen. Zo gaat Landen het engagement aan om samen met Pleegzorg Vlaams-Brabant en Brussel actief op zoek te gaan naar nieuwe pleeggezinnen en de werking van pleegzorg beter bekend te maken.
 2. Truiense MNM-presentatrice Astrid Demeure is nieuwe ‘gastvrouw’ op Sporza Radio: “Ik had het gevoel dat het serieuze werk nu zou beginnen”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Truiense MNM-presenta­tri­ce Astrid Demeure is nieuwe ‘gastvrouw’ op Sporza Radio: “Ik had het gevoel dat het serieuze werk nu zou beginnen”

  Wie binnenkort op zaterdagavond afstemt op Sporza Radio, zou wel eens op de warme stem van Astrid Demeure kunnen botsen. De 35-jarige presentatrice, geboren en getogen in Sint-Truiden, combineert deze nieuwe functie met een job bij MNM. “Ik kreeg meteen de steun van Catherine Van Eylen en dat deed wel deugd. Zij is toch iemand om naar op te kijken”, vertelt Astrid.
 3. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.