De papa’s en hun kindjes brachten een nacht door op het domein van de basisschool.
Volledig scherm
De papa’s en hun kindjes brachten een nacht door op het domein van de basisschool. © VDT

Papa’s en kinderen kamperen op school

GO! basisschool Hof Pepijn was afgelopen weekend even een camping. De vaders van de kinderen van de eerste kleuterklas werden uitgenodigd om samen met hun oogappel te komen kamperen op het domein van de basisschool. 

0 reacties

 1. Stad Landen ruimt ‘weesfietsen’ op aan station
  Landen

  Stad Landen ruimt ‘weesfiet­sen’ op aan station

  Het Landens stadsbestuur stelt vast dat in de fietsstalling aan het station van Landen almaar meer fietsen blijven staan. Het gaat doorgaans om fietsen die niet meer in optimale staat verkeren: een kapot zadel, lekke band of doorgeroest. De komende week krijgen deze fietsen een label en worden donderdag 17 juni opgeruimd. Tot dan krijgt iedereen de kans om zijn fiets uit de stalling te verwijderen. Indien je de fiets toch niet tijdig hebt kunnen weghalen, kan je nadien contact opnemen het stadsmagazijn: 011 78 94 50.
 2. Tweede drugslab op één weekend tijd in Limburg
  Gingelom

  Tweede drugslab op één weekend tijd in Limburg

  Aan de Steenweg te Gingelom werd dit weekend een druglabo ontdekt door FGP Limburg. Men hield zich hier bezig met de productie van amfetamines. Dat is al het tweede drugslab in Limburg op één weekend tijd, want zaterdag raakten al gelijkaardige gebeurtenissen bekend in Houthalen. Ook in Gingelom stonden er een aantal vaten met chemisch afval klaar om te worden gedumpt of geloosd. “In dit dossier werd bijstand verleend door de PZ Sint-Truiden, Gingelom, Nieuwerkerken. Meer info kan voorlopig niet worden medegedeeld”, klinkt het in een mededeling van het Parket.