Marie-Rose Draelants, Johan Cans en Carla Reynaerts aan de 'Buurtweg 21'.
Volledig scherm
Marie-Rose Draelants, Johan Cans en Carla Reynaerts aan de 'Buurtweg 21'. © Bollen

Oppositiepartijen vragen dat het Landens stadsbestuur zijn wettelijke verplichtingen nakomt bij het beheer van trage wegen

LandenIn het kader van de dag van de Trage weg van afgelopen zondag eisen de Landense oppositiepartijen Open-VLD, N-VA en Groen Landen dat Trage wegen toegankelijk zijn voor iedereen. Hiertoe hebben ze een gezamenlijke brief gestuurd naar het schepencollege om de trage weg tussen Neerlanden en Zoutleeuw opnieuw toegankelijk te maken.

  1. HUIZENJACHT. Glabbeek, in de Hagelandse fruitstreek: “De gemiddelde prijs voor een te renoveren woning ligt tussen 250.000 en 300.000 euro”
    PREMIUM

    HUIZEN­JACHT. Glabbeek, in de Hagelandse fruit­streek: “De gemiddelde prijs voor een te renoveren woning ligt tussen 250.000 en 300.000 euro”

    Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week bezoeken we Glabbeek. Met een bewonersaantal van 5.000 niet meteen de grootste gemeente, maar wel eentje met goede verbindingswegen en... lage gemeentebelastingen. Een absolute troef voor wie een eigendom bezit, of ervan droomt.
    Glabbeek