Leerlingen uit 6de leerjaar van de Vrije Basisschool Landen.
Volledig scherm
Leerlingen uit 6de leerjaar van de Vrije Basisschool Landen. © rv

Leerlingen Vrije Basisschool Landen uiten bezorgdheid aan stadsbestuur

LandenDe leerlingen uit het 6de leerjaar van de Vrije Basisschool Gertrudis in Landen uitten per brief hun ongerustheid aan het stadsbestuur. Ze maken zich namelijk zorgen over het zwerfvuil op het sportplein aan de Sportlaan. In de brief stelden leerlingen verschillende ideeën voor om de problematiek aan te pakken. De oproep bleef niet onbeantwoord. 

  1. Truiense ex-directeur van Standard Luik start samen met vrouw hulprekening op om slachtoffers van noodweer warme maaltijden te bezorgen: “Wat je daar ziet, laat diepe indruk na”
    PREMIUM
    Sint-Truiden

    Truiense ex-directeur van Standard Luik start samen met vrouw hulpreke­ning op om slachtof­fers van noodweer warme maaltijden te bezorgen: “Wat je daar ziet, laat diepe indruk na”

    Bob Claes – voormalig algemeen directeur van Standard Luik – blijft niet bij de pakken zitten nadat verschillende Luikse gemeenten ruim anderhalve week geleden zwaar getroffen zijn door de wateroverlast. Samen met zijn vrouw Queenie Claes startte hij een inzamelactie om hulpgoederen naar daar te brengen. Ook openden ze een nieuw rekeningnummer, waarvan het bedrag integraal wordt gebruikt om warme maaltijden af te leveren aan de slachtoffers.