Gerty Lintermans samen met partijgenoot Lore Fourie (archiefbeeld).
Volledig scherm
Gerty Lintermans samen met partijgenoot Lore Fourie (archiefbeeld). © rv

Landens vierde schepen Gerty Lintermans (CD&V) neemt tijdelijk ontslag

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Van gratis frietjes bij je reis tot korting in de apotheek: 7 straffe kortingen tijdens Black Friday in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van gratis frietjes bij je reis tot korting in de apotheek: 7 straffe kortingen tijdens Black Friday in Leuven en het Hageland

  Deze week is het Black Friday, dé dag waarop je enorme kortingen kan scoren. Ook lokale ondernemers verwennen je dezer dagen met scherpe prijzen en leuke extraatjes. Onze redactie zocht 7 plaatsen in Leuven en het Hageland waar shoppen op Black Friday echt loont. Of je nu een nieuwe outfit zoekt of al met de kerstperiode in je hoofd zit: dit zijn de strafste acties in de regio.
 3. Museum De Mindere brengt eenzaamheid in beeld met nieuwe expo: “Een thema van alle tijden en van iedereen”
  Sint-Truiden

  Museum De Mindere brengt eenzaam­heid in beeld met nieuwe expo: “Een thema van alle tijden en van iedereen”

  Vandaag opent de nieuwe expo ‘Waar schuilt eenzaamheid’ in Museum De Mindere in Sint-Truiden. Centraal staan sprekende woorden en beelden die eenzaamheid zo herkenbaar mogelijk in beeld brengen. De expo is het resultaat van persoonlijke verhalen en ervaringen van Truienaren. Het project kwam tot stand na een samenwerking tussen Avansa Limburg, het Zorgbedrijf, museum De Mindere en het lokaal bestuur Sint-Truiden.