De boom werd gerooid en met behulp van een kraan overgebracht naar het centrum van Landen.
Volledig scherm
De boom werd gerooid en met behulp van een kraan overgebracht naar het centrum van Landen. © Stad Landen

Landen zet in op een magische kerstperiode

LandenOok dit jaar wil de stad Landen warmte, licht en gezelligheid brengen in donkere dagen. De gezelligste tijd van het jaar wordt alvast uitstekend gestart met het plaatsen van de mooiste en grootste kerstboom op het Landense Stationsplein. Deze bijzonder mooie boom werd geschonken door de familie Debref uit de Sint-Norbertusstraat.

 1. Johan Swinnen, de lopende kankerprofessor, blikt terug op duizenden kilometers voor het goede doel: “En elke kilometer weet ik ook voor wie ik loop”
  PREMIUM
  Leuven

  Johan Swinnen, de lopende kankerpro­fes­sor, blikt terug op duizenden kilometers voor het goede doel: “En elke kilometer weet ik ook voor wie ik loop”

  Voor professor Johan Swinnen (KU Leuven) was 2021 alweer een jaar vol kilometers. Zelfs tijdens de feestdagen liep de kankeronderzoeker door het Vlaamse land om vzw Hou(t) Me Vast te steunen, maar vooral om alle mensen die worden geconfronteerd met de diagnose kanker een hart onder de riem te steken. En u moet weten: het begon allemaal omdat de zoon van deze lopende professor helaas ook een harde diagnose kreeg. “Ook voor ons is er een leven voor en een leven na Pieters tumor...”
 2. Nadine (41) keert terug naar droomvilla die nachtmerrie werd: “Ik dreig alles te verliezen omdat ze de daders maar niet vinden”
  Play
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw

  Nadine (41) keert terug naar droomvilla die nachtmer­rie werd: “Ik dreig alles te verliezen omdat ze de daders maar niet vinden”

  Een jaar geleden stortte de wereld van Nadine Mulumba in toen de tuin van haar droomvilla in Sint-Pieters-Leeuw door onbekenden volgestort werd met tonnen bouwafval. Elf maanden later is er niets veranderd en kijkt de mama van twee jonge kinderen nog steeds uit op één grote puinhoop. “Omdat ik beide leningen niet kan dragen, dreigt de bank ermee om mijn appartementje aan te slaan", zucht Nadine als ze met ons voor het eerst in maanden nog eens afspreekt aan de villa. Zelf denkt ze wel te weten wie de dader zou kunnen zijn.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.