Gary Peeters aan stadhuis van Landen. Sinds vandaag sieren vlaggen, goals en voetballen er de voorgevel.
Volledig scherm
Gary Peeters aan stadhuis van Landen. Sinds vandaag sieren vlaggen, goals en voetballen er de voorgevel. © Bollen

Landen verkeert in duivelse sfeer dankzij stadsbestuur

LandenGary Peeters (CD&V), Landens schepen van Lokale economie en Evenementen, enthousiasmeert op originele manier de inwoners voor het aanstaande EK voetbal. Afgelopen donderdag tooide hij alvast de voorgevel van Landense stadhuis met vaderlandse driekleuren, voetballen en enkele goals. Daarnaast kunnen de inwoners vanaf vandaag deelnemen aan een heuse pronostiek. “Het zou zonde zijn om zo'n groots evenement in stilte aan ons te laten voorbij gaan”, aldus Gary Peeters.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Stad Landen ruimt ‘weesfietsen’ op aan station
  Landen

  Stad Landen ruimt ‘weesfiet­sen’ op aan station

  Het Landens stadsbestuur stelt vast dat in de fietsstalling aan het station van Landen almaar meer fietsen blijven staan. Het gaat doorgaans om fietsen die niet meer in optimale staat verkeren: een kapot zadel, lekke band of doorgeroest. De komende week krijgen deze fietsen een label en worden donderdag 17 juni opgeruimd. Tot dan krijgt iedereen de kans om zijn fiets uit de stalling te verwijderen. Indien je de fiets toch niet tijdig hebt kunnen weghalen, kan je nadien contact opnemen het stadsmagazijn: 011 78 94 50.