Michel Meurice voor de winkel van Koffie Noé in de Bormansstraat.
Volledig scherm
Michel Meurice voor de winkel van Koffie Noé in de Bormansstraat. © Vanessa Dekeyzer

Koffie uit het Hageland van Noé: “Het leven is geen ‘chic’ waard zonder koffie”

Koffiebranderij Noé is met Michel Meurice al aan de vijfde generatie toe. Het winkeltje in de Bormansstraat in Walshoutem is al 73 jaar en in al die jaren is er weinig of niets veranderd, maar net dat maakt het charmant. “Onze zaak heeft een ziel.”

0 reacties

 1. Zo VeloVeilig is Landen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Landen

  Zo VeloVeilig is Landen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De Vlamingen hebben ruim 18.000 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Sint-Truiden waarschuwt inwoners voor huidkanker met campagne ‘Pet bij, huid blij’
  Sint-Truiden

  Sint-Trui­den waarschuwt inwoners voor huidkanker met campagne ‘Pet bij, huid blij’

  De zomer staat voor de deur, de zon komt steeds vaker tevoorschijn en de temperaturen gaan al flink de hoogte in. Kortom: heerlijk genieten, maar tegelijkertijd kan de uv-straling van de zon voor heel wat problemen zorgen. Om de Truienaars attent te maken op de risico’s van langdurige en onbeschermde blootstelling aan de zon, komt het stadsbestuur met de campagne ‘Pet bij, huid blij' op de proppen. Filmpjes van dermatologen, kunstzinnige hoofddeksels en zonnecrème doen hun intrede in Sint-Truiden.