In Landen groeien verschillende soorten bomen samen.
Volledig scherm
In Landen groeien verschillende soorten bomen samen. © Benoit De Freine

Interlevensbeschouwelijke ontmoetingsdag op zondag 22 mei

LandenAgentschap Inburgering en integratie organiseert op zondag 22 mei de interlevensbeschouwelijke ontmoetingsdag Vlaams-Brabant. Ook de stad Landen neemt hieraan deel. In Landen groeien verschillende soorten bomen samen, tussen alle levensbeschouwingen in de stad en over alle generaties heen.

 1. Van een springkastelenfestival tot een gezellige picknick: 7 fijne activiteiten voor een zalige zomervakantie in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van een springkas­te­len­fes­ti­val tot een gezellige picknick: 7 fijne activitei­ten voor een zalige zomervakan­tie in Leuven en het Hageland

  De zomervakantie is alweer halfweg. Kinderen hebben dus nog een maandje om er ten volle van te genieten. Maar wat moet je doen met al die vrije tijd? Onze redactie helpt je verder met zeven leuke activiteiten voor kinderen die deze zomer op de planning staan in Leuven en het Hageland. Van bootje varen in de Dijle tot lekker relaxen in Diest, laat je inspireren door onze tips.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  3

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.