De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen
Volledig scherm
De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen © Bollen

Inbrekers stelen geld uit woning

0 reacties

 1. Wandelen zegt hem niets, dus waarom trekt Michael (25) zaterdag zijn wandelschoenen aan voor een tocht van 80 kilometer? “Ik heb iets te bewijzen aan mensen die me erg dierbaar zijn”
  PREMIUM
  Landen

  Wandelen zegt hem niets, dus waarom trekt Michael (25) zaterdag zijn wandel­schoe­nen aan voor een tocht van 80 kilometer? “Ik heb iets te bewijzen aan mensen die me erg dierbaar zijn”

  Geen smakelijk pintje op een zonovergoten terras voor Michael Stevens (25) deze zaterdag, maar wel een pittige tocht van 80 kilometer langs de Belgische kust, van De Panne tot Knokke-Heist. Nog gekker: wandelen zegt hem ook bitter weinig. “Meer zelfs: ik vind het een zinloze sport. Ik heb me dan ook zo goed als niet voorbereid.” En toch heeft deze zorgmedewerker een hele goede reden om zijn wandelschoenen aan te trekken. Lees hieronder waarom.
 2. Maandag extra gemeenteraad in Sint-Truiden over vroegtijdige vaccinatie Heeren
  Sint-Truiden
  29

  Maandag extra gemeente­raad in Sint-Trui­den over vroegtijdi­ge vaccinatie Heeren

  Een extra gemeenteraad in Sint-Truiden op 10 mei moet meer duidelijkheid scheppen over het al dan niet aanblijven van burgemeester Veerle Heeren. De CD&V-politica ligt al dagen onder vuur na haar vroegtijdige vaccinatie. Ook verschillende familieleden, buren en kabinetsmedewerkers kregen in maart - veel vroeger dan voorzien - een prik . “De burgemeester zal aanwezig zijn om alles van A tot Z op tafel te leggen en alle vragen te beantwoorden", verzekert partijgenoot Bert Stippelmans, voorzitter van de gemeenteraad.
 3. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas